miercuri, 24 iulie 2013

Sfaturi pentru a avea o carte de vizita eficienta

O carte de vizita este o parte importanta pentru orice plan de marketing si tinand cont de costul mic al acestora este probabil cea mai buna metoda din punct de vedere al raportului eficienta – pret.
Nu te poti astepta ca o carte de vizita sa spuna toata povestea companiei tale, dar te poate ajuta sa lasi o prima impresie buna si sa atragi mai usor atentia persoanelor cu care intri in contact.

Alege un design potrivit pentru domeniul de activitate al companiei tale, dar care sa tina cont si de stilul tau personal de a vinde produsele si serviciile, incearca sa fii diferit.
Cele mai populare modele de carti de vizita sunt prezentate in continuare:
Cartile de vizita traditionale – sunt cele printate pe o singura fata si contin stric datele de identificare ale persoanei si companiei
Cartile de vizita cu imagini – sunt de obicei un pic mai colorate si pot avea o poza cu tine, o caricature sau un desen care il va ajuta pe cel care o primeste sa te recunoasca mai usor.
Cartile de vizita tactile – sunt destul de simple ca aspect, dar modul in care le simti la atingere este cel important in acest caz.
Carti de vizita multifunctionale – prezinta pe o parte datele de contact, iar pe verso ofera o reducere, un reminder, o harta etc


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu