miercuri, 28 noiembrie 2012

Vindeti mai mult de sarbatori!!

Craciunul si sarbatorile de iarna, in general, sunt o oportunitate de care puteti profita pentru cresterea semnificativa a vanzarilor precum si imbunatitirea imaginii dumneavoastra pe piata.

O campanie sau o promotie lansata in perioada sarbatorilor de iarna necesita o organizare amanuntita a tuturor aspectelor legate de promovare, design grafic pentru ca materialele folosite in campanie sa fie atragatoare pentru clientii dumneavoastra etc.

Orice campanie pe care doriti sa o derulati trebuie sa fie lansata in timp util pentru a obtine rezultatele dorite, lansata prea tarziu o campanie poate sa nu aiba efectul pe care l-ati asteptat.

Cert este ca in perioada sarbatorilor de iarna consumatorii au tendinta sa cumpere mai mult decat in mod obisnuit, pentru a-i stimula sa achizitioneze mai multe produse sau mai des, incercati sa creati promotii atragatoare, reduceri de preturi, oferiti cadouri pentru fiecare comanda plasata sau transport gratuit pentru sume mai mici decat pentru comenzile plasate in cursul anului.

Incercati sa ajungeti mai aproape de clientii potentiali sau actuali, promovand campania prin e-mail marketing si alte metode promovare online, sau prin mediile clasice, daca afacerea dumneavoastra nu este prezenta, momentan, in mediul online.

Pentru companiile care isi desfasoara activitatea comerciala in mediul online, este important sa se personalizeze site-ul cu elemente de sezon, se poate apela, pentru un aspect mai placut si profesional la servicii de design grafic.
Veti observa ca orice cadou sau beneficiu pe care il oferiti gratuit, pentru comenzile plasate pe site-ul dumneavoastra, va va creste vanzarile, valoarea cosului de cumparaturi si va veti fideliza clientii.

Va recomandam sa apelati la o agentie specializata pentru a beneficia la maxim de traficul si tendinta comsumatorilor de a cumpara in aceasta perioada.

Campaniile din aceasta perioada va vor ajuta foarte mult compania, atat din punct de vedere al vanzarilor cat si al imaginii si atasamentului clientilor fata de brand-ul dumneavoastra. Un flyer, un banner de reduceri sau personalizarea design-ului intregului site, necesita o atentie deosebita, avand un rol important in cadrul campaniilor.desfasurate, indiferent de perioada in care sunt acestea organizate.

Pregatiti-va din timp campaniile de sarbatori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu